Могућност праксе у Delhaize – Инфо дан Бања Лука

Драги бивши и садашњи стипендисти,

обавјештавамо Вас да ће се 26.04.2013. године одржати промоција програма компаније Delhaize БиХ намијењених младим талентима у Републици Српској, као и рад ЦИСО центара, у просторијама ЦИСО центра Бања Лука, Завод за запошљавање Републике Српске.

Делхаизе БиХ бившим и садашњим стипендистима нуди могућност пријема 3 практиканта у њихову компанију на територији града Бања Луке.

Могућност учешћа имају сви бивши и садашњи стипендисти заинтересовани за стицање практичног искуства.

Програм праксе трајаће 2 мјесеца а намијењен је студентима завршне године студија и апсолвентима. Област стицања искуства је: Category Managment.

Поред овог програма, представници компаније презентоваће и друге програме намијењене младим талентима (нпр. Retail Management Training Programme, рок за аплицирање је 05.05.2013. – и право аплицирања имају сви студенти без обзира на мјесто пребивалишта).

Компанија Delhaize послује готово у свакој општини у РС, а издвајамо Бања Луку, Требиње, Бијељину, Источно Сарајево и Добој.

У наредном периоду могућности стицања практичних искустава у компанији Delhaize биће промовисане и у другим општинама гдје постоји ЦИСО центри.

О тачном времену одржавања инфо дана бићете накнадно обавјештени. За сада, желимо да провјеримо вашу заинтересованост за учешће и обављање праксе у наведеној компанији.

Позивамо све заинтересоване стипендсте, посебно оне који живе и студирају у Бањој Луци, да свој долазак потврде на мејл адресу: : fondmilanjelic@mnk.vladars.net или i.bozic@mnk.vladars.net.

Молимо Вас да у тексту маил-а наведете и да ли сте заинтересовани за обављање праксе у овој компанији. Уз потврду учешћа можете нам послати и Ваш CV уколико сте заинтересовани за обављање праксе.