Коначна ранг листа студената II и III циклуса студија

На конкурс Министарства науке и технологије Републике Српске, Фонда др Милан Јелић, објављеног 05.11.2013. године,  за додјелу  стипендија редовним студентима другог и трећег циклуса студија  на универзитетима у Републици Српској (РС), Босни и Херцеговини (БиХ) и универзитетима у иностранству за академску 2013/2014. годину пристигло је укупно 85 пријава од чега је 79 пријава задовољилo услове прописане Конкурсом.

Прелиминарна ранг листа студената другог и трећег циклуса студија објављена је 25.12.2013. године и студентима је била остваљена могућност упућивања приговора Комисији за додјелу стипендија студентима другог и трећег циклуса студија на универзитетима у РС/БиХ и универзитетима у иностранству у року од 8 дана од дана објаве прелиминарне ранг листе.

Након разматрања приговора, Комисија је сачинила коначну ранг листу студената другог и трећег циклуса студија на универзитетима у РС/БиХ и универзитетима у иностранству. По овом Конкурсу, додијељено је укупно 8 стипендија студентима другог циклуса студија у износу од по 5.000,00 КМ и 5 стипендија студентима трећег циклуса студија у износу од по 10.000,00 КМ који студирају на домаћим и иностраним универзитетима.

Са одабраним студентима биће потписани уговори о стипендирању о чему ће бити благовремено обавјештени.

 

Укупан стипендијски фонд за додјелу стипендија студентима другог и трећег циклуса студија из Фонда др Милан Јелић за 2013/2014. академску годину износи 175.000,00 КМ. Наредни конкурсни рок за додјелу стипендија студентима II и III циклуса студија за академску 2013/2014. годину може се очекивати у мјесецу мају. Јавни конкурс биће објављен у Гласу Српске као и на интернет страници Фонда др Милан Јелић.

 

Објављена је коначна ранг листа за студенте II и III  циклуса студија интегрално са коначном ранг листом за студенте I циклуса студија.

Одговори на приговоре биће послати у писаној форми на кућну адресу.

Напомена: Уколико имате проблем са учитавањем коначне ранг листе студената молимо Вас да идете на refresh странице или отворите страницу Фонда у новом претраживачу.