Projekti

Stipendiranje studenata I, II i III ciklusa studija

Osnovna ideja Fonda dr Milan Jelić je dodjeljivanje stipendija studentima I, II i III ciklusa studija, koja se vrši na osnovu Pravilnika o dodjeli stipendija studentima i objavljenog javnog konkursa. Za studente I ciklusa Fond raspisuje javni konkurs u mjesecu oktobru, a za studente II i III ciklusa u oktobru i maju.

Detaljnije

Sufinansiranje studija studenata iz Republike Srpske na prestižnim univerzitetima u inostranstvu

Fond dr Milan Jelić pokrenuo je novu programsku aktivnost u 2012. godini koja se odnosi sufinansiranja studenata iz Republike Srpske koji će se školavati na prestižnim svjetskim univerzitetima.

Početkom 2013. godine biće raspisan međunarodni poziv za dodjelu grantova studentima iz Republike Srpske za studij na prestižnim svjetskim univerzitetima.

Detaljnije

Alumni mreža stipendista Fonda dr Milan Jelić

Cilj Alumni portala stipendista Fonda dr Milan Jelić jeste promocija ostvarenih uspjeha naših stipendista, kontinuirano praćenje razvoja naučne i stručne karijere naših stipendista te kvalitetnije povezivanja stipendista sa adekvatnim prilikama za stručno i naučno usavršavanje.

Detaljnije

Godišnji forum stipendista

Godišnji forum stipendista je aktivnost Fonda dr Milan Jelić koja svake godine okuplja bivše i sadašnje stipendiste Fonda u cilju njihovog upoznavanja, razmjene iskustava, informisanja, neformalnog obrazovanja i povezivanja s predstavnicima privrednih subjekata, dosnosiocima odluka, diplomatskim predstavništvima, istaknutim ličnostima itd.

Godišnji forum stipendista 2011

Godišnji forum stipendista 2012

Zaključci foruma stipendista 2012

Društveno-odgovorni projekti stipendista Fonda dr Milan Jelić

U narednom periodu, Fond dr Milan Jelić ima namjeru da u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta realizuje nekoliko društveno-odgovornih projekata stipendista s ciljem izgradnje i promocije stipendista kao nosioca privrednog, društvenog i kulturnog razvoja Republike Srpske.

Detaljnije